Chocoladetaartje

9,50

De chocoladetaart is altijd handig om in huis te hebben, voor onverwacht bezoek heb je binnen 5 minuten een heerlijke zelfgemaakt gebakje. Ook als dessert is dit chocolade taartje goed te gebruiken. Het bestaat uit 2 lagen, witte en pure chocolade, met een cake bodem.

Artikelnummer: 1033 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Bereiding: Het taartje wordt bevroren geleverd en moet bevroren worden verwerkt. bevroren uit het zakje halen en de plastic cellofaan verwijderen, op een rooster plaatsen met daaronder een dienblad, chocolade uit het zakje(zie afbeelding) in een bekken au bain marie laten smelten tot lopende vloeistof, af en toe roeren, (lichaamstemperatuur) en met volle pollepel over het midden van het taartje gieten en zorg dat het taartje helemaal met chocolade is bedekt. Het taartje op een koele plaats (niet in de koelkast) ca. 1,5 uur laten ontdooien, garneren en presenteren. advies: snijden met een glad warm mes.

Als gebakje is het taartje geschikt voor 6 personen, voor bij het dessert kunnen de puntjes eventueel kleiner gesneden worden.

Chocolade saus

Chocoladetaartje