Valentijnsmenu
Bites
Langwerpig staafje van gepofte pompoen met crème van kaas, pompoenpitjes
Bolletje gerookte makreel met komkommer en bordelaise
Voorgerecht
Black Angus steak tartaar, parel van oester, gebrande sjalot
augurk en zoetzure rettich
Tartaar ligt op een bodemkarton. Deze kan rechtstreeks van het karton op een bord geschoven worden. Bedekt met mierikswortel plakje, augurk, rettichhartje rood, crème van zilverui, gouden parel van oester
Tussengerecht
Skrei winterkabeljauw, kruidenkorst, saus rossini met kokos
paprika, sereh en gember
De ovenschaal met de vis en asperge op kamertemperatuur laten komen.In de voorverwarmde oven zonder deksel op 170 graden 8 minuten garen.
Rossini saus tegen de kook opwarmen, niet laten koken en verdelen over de borden.
De kabeljauw op de saus leggen, bedekken met de asperge en daarop de tuinkers en Iberico ham.
Hoofdgerecht
Poussin, gevogelteborst, tamarinde, spitskool, gyoza waarin gekonfijt boutje
boschampignons en truffelsaus.
Alle bakjes voor het hoofdgerecht op kamertemperatuur brengen.
Ovenschotel zonder deksel in de voorverwarmde oven opwarmen 170 gr 10 min (het vlees is al gegaard).
Het bakje met de cremeux met deksel op een warme plaats zetten en daarna op het bord leggen.
Groenten verwarmen bij voorkeur in de magnetron in de zwarte bakjes 450w 1,5 à 2 minuten.
Het kan eventueel ook in de oven in een ovenschaal, de bodem even insmeren met olie, afdekken met aluminiumfolie, in de oven opwarmen 170 gr 10 min.
Truffelsaus opwarmen tegen de kook aan en erbij serveren.
Dessert
Happy Valentine’s dessert
Champagne-framboos en verse bourbon vanille roomijs met frambozengel.
Valentijnstaartje om te delen, snijden met een warm mes.
Heeft u vragen? Neem contact met ons op
We doen ons best om u zo spoedig mogelijk te beantwoorden. U kunt ook contact opnemen met 0413-473333. Tijdens de coronasluiting is restaurant Wollerich niet permanent telefonisch bereikbaar, De email wordt regelmatig gelezen.