Kreeften saus

4,95

Een fluweelzachte, romige saus met een subtiele smaak van kreeft. De saus wordt gemaakt van kreeften karkassen, met garnituren van knoflook, tomaten, kruiden als tijm en peterselie, witte wijn en Cognac. Tijdens het bereiden dient er wat room aan de saus toegevoegd te worden, zodat er een heerlijke romige kreeftensaus ontstaat. De saus kan geserveerd worden bij gebakken langoustine, witvis als kabeljauw of tarbot, en natuurlijk bij kreeft.
4 – 6 personen

Uitverkocht

Artikelnummer: 1004 Categorie:

Beschrijving

Bereiding: Rustig aan de kook brengen, en direct van de warmtebron nemen. Lepel voorzichtig 2 á 3 eetlepels stevig geslagen slagroom door de saus en breng nog even aan de kook zodat er een schuimend laagje ontstaat. Bewaren op kamertemperatuur, na openen bewaren in de koelkast.

Tip: Met een klein scheutje water, het potje met deksel schudden om volledig leeg te maken.