Paasmenu toelichting bereiding - Tastewollerich

Neem contact met ons op: taste@wollerich.nl

Prijzen zijn incl. BTW

Paasmenu toelichting bereiding

PAASMENU BEREIDINGSWIJZE

LET OP!!!

* Alle bereidingstijden zijn gebaseerd op verwerking op kamertemperatuur  *

* De beschrijvingen voor de oven zijn altijd met voorverwarmde oven *

 

Bites

Bonbon van piccalilly, zoetzuur met kurkuma en een kwarteleitje

Donut met kwartel eitje, om zo lekker op te eten

*

Gepocheerd eitje “de klassieker’ stoof van ossenstaart mayonaise en croutons van quinoa

De mayonaise en de quinoa uit het kartonnen bakje halen; het kartonnen bakje met eitjes en hooi kan allemaal in de oven. Verwarmen zonder deksel  (kamertemperatuur)150 graden 11 minuten; op het eitje ligt een broodplakje tegen uitdrogen, dit verwijderen nadat het uit de oven komt, de mayonaise in het eitje spuiten en garneren met de gepofte quinoa

*

Rolletje van gelakte tonijn met dashi met Dintherse asperge, saus van kewpie en zoetzure groentjes, radijs en avocado

Is klaar voor gebruik;
de kartonbodem met tonijn rechtstreeks op het bord plaatsen

*

Kortgebakken tarbotfilet bedekt met een farce van Coquille Saint-Jacques, hara bhara kabab, bloemkoolroosjes, edamame, en hazelnoot, daarnaast een quenelle van champignon en een romige truffelsaus

Verwarmen in de oven zonder deksel  (kamertemperatuur) 160 graden 7 minuten;
saus verwarmen in pan, de tarbot en quenelle op het bord leggen, serveren met de warme saus

*

Getrancheerde kalfshaas, deegkussentjes van kalfssukade, Dintherse asperge van de koude grond, Spaanse tuinboontjes met bonenkruid, aardappelgratin en saus van pippali

Het hoofdgerecht bestaat uit
2 personen: een ovenschaal met vlees en deegkussentjes, ovenschaal met groente, aardappel en asperge, bakje tuinboontjes en een bakje saus
3 personen: een ovenschaal met vlees en deegkussentjes, ovenschaal met asperge, ovenschaal met groente en aardappel, bakje tuinboontjes en een bakje saus

Alle ovenschalen zonder deksel (kamertemperatuur) opwarmen in de oven
op 160 graden 7 minuten, (het vetvrije papier op het vlees laten zitten in de oven), ondertussen de saus opwarmen in een pannetje. De tuinboontjes zonder deksel even opwarmen in de magnetron 450W, ca 0,5 min. Of even in een pannetje bij gebrek aan magnetron
Alles op het bord leggen en serveren met de saus van pippali (lange peper)

*

Zoete Paasbeleving van witte chocolade en advocaat, een vogelnestje met crème van amandel, paaseitjes, geserveerd met Madagaskar roomijs

Het dessert van de bodemkarton op het bord schuiven en serveren met een quenelle of bolletje roomijs. Het is aan te bevelen het ijs even van te voren uit de diepvries te halen, zodat het lekker zacht en te scheppen is.

*

Wollerich meergranen broodje

In de oven verwarmen 180 graden 5 minuten

Wij wensen u hele fijne paasdagen!

Gerard en Meriam Wollerich
en team

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

We doen ons best om u zo spoedig mogelijk te beantwoorden. U kunt ook contact opnemen met 0413-473333. Tijdens de coronasluiting is restaurant Wollerich niet permanent telefonisch bereikbaar, De email wordt regelmatig gelezen. 

     

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.