Over ons - Tastewollerich

Neem contact met ons op: taste@wollerich.nl

Prijzen zijn incl. BTW
Chef kok en eigenaar van Restaurant Wollerich
Gerard Wollerich

“Met een passie voor koken ben ik op jonge leeftijd al achter de kachel gesprongen. Ambitieus, hard werken en veel ervaring op doen. In 1988 opende ik samen met mijn vrouw Meriam mijn eerste restaurant in Nuenen en kookte daar onze eerste Michelinster.
We verhuisden naar Sint-Oedenrode omdat we daar met een groter eigen pand meer mogelijkheden zagen.

Ik heb altijd al een voorliefde gehad voor sauzen. Het zet de toon van een gerecht. Het is niet eenvoudig om een perfecte saus bij een gerecht te maken. Ik heb een affiniteit gekregen en misschien wel een obsessie om van de gasten uit het restaurant een ‘wauw’ te horen. Dit wilde ik ook voor de gast thuis. Ik weet zeker dat je ook thuis een fantastische diner kunt verzorgen en de sauzen een onmisbaar onderdeel van een menu zullen zijn.

Naast de sauzen heb ik ook soepen en mousselinen, maar ook kalfswang en lamsnek  ontwikkeld. De sauzen worden gepasteuriseerd en de andere producten gesteriliseerd om de smaakstoffen te behouden en daardoor verpakt in glas zeer lang houdbaar.