Bereidingen - Tastewollerich

Bereidingen

Wollerich Koningsbox

  • Bonbon van Brabantse asperge, creme van eigeel
    Bonbon van gepekelde Schotse zalm, panna cotta van savora mosterd
    Oranje lolly van frisse komkommer, mascarpone en witte chocolade
  • Crackers van papadum met dip van basilicum
  • Salade, compôte van tomaat, basilicum, raita, daslook
  • Ramenbouillon met batonettes van Brabantse asperge, ei en gegrilde Zeeuwse beenham
    Inhoud: per box 2 bakjes met de garnituren, 1 bakje met de bouillon
    Bakje met de garnituren op kamertemperatuur laten komen of een tikje in de magnetron 450W 30 seconden. De bouillon aan de kook brengen. De kokende bouillon kan rechtstreeks in het bakje met de garnituren geschonken worden, of de garnituren vooraf in een bord doen en de bouillon opschenken. 
  • Bao Bun van gekonfijte kippedij, soja, pinda en sesam
    Opwarmen in de magnetron met deksel 1 minuut 450W
  • Wollerichbroodje meergranen
    In plakjes snijden en toasten in de rooster, of in voorverwarmde oven 160gr ca 5 minuten opwarmen.
  • Lente koninkje, rabarber en balsamico
  • Traditionele oranje tompouce

Wollerichbox Franse klassiekers

  • Frivolite’s, hartige bonbons 3 stuks:
    Eendenlever, zoetzure sjalot
    Jambon fumé met geitenkaas
    Steak tartaar, crème van eidooier, kappertjes en cornichons
  • Franse uiensoep van kerrie, tijm en stokbroodje soubise
    Er zijn 2 bakjes, een met de soep de ander een aluminium ovenschaaltje met de soubise (stokbroodje met ui en kaas); de soep opwarmen tegen de kook, het ovenschaaltje in een voorverwarmde oven zonder deksel opwarmen 5 minuten 180gr en de soubise op de soep leggen. 

  • Ballotine van kippedijen, selderij, champignon met truffelmayonaise
    Aluminium ovenschaaltje met ballotine en truffelmayonaise; het bakje mayonaise uit de ovenschaal halen, opwarmen in voorverwarmde oven zonder deksel 8 minuten 180gr

  • Quiche ratatouille, aubergine, verse tomaat, paprika en basilicum
    Aluminium ovenschaaltje opwarmen in voorverwarmde oven zonder deksel 8 minuten 180gr

  • Wollerichbroodje brioche
    In plakjes snijden en toasten in de rooster, of in voorverwarmde oven 160gr ca 5 minuten opwarmen 

  • Crêpes Suzette, dunne flensjes, gekarameliseerd, sinaasappelsaus en roomijs
    De flensjes, de saus en het ijs zit in verschillende bakjes. Het kartonnen bakje met de flensjes zonder deksel verwarmen in de magnetron 1 minuut 450W; sinaasappelsaus opwarmen in de magnetron zonder deksel 1 minuut 450W en over de flensjes schenken; het roomijs even van te voren uit de diepvries halen zodat het niet te hard meer is en verdelen over de warme sinaasappelsaus; 

Tartaar van Meierij-rund

  • De tartaar is kant en klaar.
  • Met een bodemkarton heel gemakkelijk op een bordje te schuiven.

Paté van ganzenlever met brioche

  • Ganzenleverpaté, briochebroodje in plakjes snijden en het is het lekkerste om ze even in de broodrooster te toasten.

Knolselderij soep met garnituur

  • Inhoud: Bakje soep, 1 bakje geslagen room, 1 bakje garnituur van selderij en kalfswang en 1 bakje met croutons
  • Soep aan de kook brengen en de room er doorheen slaan en weer even kort aan de kook laten komen voor een heerlijke schuimige roomkraag. Garnituur in het bord leggen en de soep opscheppen en bestrooien met croutons.

Japanse ramensoep met garnituur

  • Inhoud: Bakje bouillon, bakje met de garnituren
  • Bakje met de garnituren op kamertemperatuur laten komen. De bouillon aan de kook brengen. De kokende bouillon kan rechtstreeks in het bakje met de garnituren geschonken worden, of de garnituren vooraf in een bord doen en de aan de kook gebrachte bouillon opschenken. Aan te bevelen is om het garnituur even in de magnetron  450W 2 minuten even een tikje op te warmen. 

Bonenschotel

  • De ovenschaal op kamertemperatuur laten komen. Opwarmen zonder deksel in een voorverwarmde oven op 170 ca 25 minuten.
  • De schaal kan ook in de magnetron, maar bereiding in de oven is voor dit gerecht aan te bevelen.

Hertenpeper 

  • Wild stoofschotel met rode kool en aardappel mousseline
  • De schaal op kamertemperatuur laten komen. Opwarmen in voorverwarmde oven zonder deksel op 170gr ca 25 minuten.
  • De schaal kan ook in de magnetron, maar de oven is aan te bevelen.

Bonne femme en gekonfijte eendenbout

  • De ovenschaal op kamertemperatuur laten komen. Opwarmen zonder deksel in een voorverwarmde oven op 170 ca 25 minuten.
  • De schaal kan ook in de magnetron, maar bereiding in de oven voor dit gerecht is aan te bevelen.
  • De apart bijgeleverde mayonaise van vadouvan koud erbij eten. 

Risotto

  • Een bakje met alles er in, geschikt voor de magnetron.
  • Op kamertemperatuur brengen. Het kartonnen bakje met deksel in zijn geheel  in de magnetron 450W 6 minuten.

Opwarmen in de magnetron is het gemakkelijkste en heeft de voorkeur. Als er geen magnetron aanwezig is dan opwarmen in de oven, op kamertemperatuur met deksel 20 minuten in voorverwarmde oven 160 graden. Het kartonnen bakje kan gewoon in de oven. 

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

We doen ons best om u zo spoedig mogelijk te beantwoorden. U kunt ook contact opnemen met 0413-473333. Tijdens de coronasluiting is restaurant Wollerich niet permanent telefonisch bereikbaar, De email wordt regelmatig gelezen. 

     

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.