Rendang

  • Rendang Indonesische stoofschotel van rund met zoetzure komkommer, rijst en Sajoer sugarsnaps
  • De schaal op kamertemperatuur laten komen. Opwarmen in voorverwarmde oven op 180gr ca 30 minuten. Bakje apart sugarsnaps, even warm maken in een pannetje, ze zijn gaar.
  • De schaal kan ook in de magnetron, maar de oven is aan te bevelen.

Hertenpeper 

  • Wild stoofschotel met rode kool en aardappel mousseline
  • De schaal op kamertemperatuur laten komen. Opwarmen in voorverwarmde oven op 180gr ca 30 minuten.
  • De schaal kan ook in de magnetron, maar de oven is aan te bevelen.

Kip Madras

  • Kip Madras met paprika, bospeen, knolselderij en champignons, fijne deegwaren
  • De schaal op kamertemperatuur laten komen. Opwarmen in voorverwarmde oven op 180gr ca 30 minuten.
  • De schaal kan ook in de magnetron, maar de oven is aan te bevelen.

Runderhachee

  • Runderhachee met boerenkool stampot en spekjes
  • De schaal op kamertemperatuur laten komen. Opwarmen in voorverwarmde oven op 180gr ca 30 minuten.
  • De schaal kan ook in de magnetron, maar de oven is aan te bevelen.

Bisque van kreeft met garnituur

  • De flan op kamertemperatuur in het bord leggen, de soep aan de kook brengen, de room er doorheen slaan en weer even kort aan de kook laten komen voor een heerlijke schuimige roomkraag.
  • De soep opscheppen en garneren met de bieslook.

Tom Kha Kai soep met garnituur

  • Soep aan de kook brengen en de room er doorheen slaan en weer even kort aan de kook laten komen voor een heerlijke schuimige roomkraag. Shii-take en bosui in het bord leggen en de soep opscheppen.

Zuurkoolsoep met garnituur

  • De ravioli en witte kool op kamertemperatuur brengen.
  • De soep aan de kook brengen en de room er doorheen slaan en weer even kort aan de kook laten komen voor een heerlijke schuimige roomkraag.
  • De ravioli en witte kool in het bord leggen en de soep opscheppen.

Paté van ganzenlever met brioche

  • Potje ganzenleverpatĂ©, briochebroodje in plakjes snijden en het is het lekkerste om ze even in de broodrooster te toasten.

Borrelbox

  • Tartaar op een taartrandje gelegd, deze kan gemakkelijk op een bordje geschoven worden. 
  • De pompoensoep opwarmen in een pan, op het laatst de ravioli’s er aan toevoegen en opwarmen, garneren met de selderij. 
  • Het bladerdeeg kuipje op kamertemperatuur brengen en daarna opwarmen in de voorverwarmde oven 180 gr ca. 8 min.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

We doen ons best om u zo spoedig mogelijk te beantwoorden. U kunt ook contact opnemen met 0413-473333. Tijdens de coronasluiting is restaurant Wollerich niet permanent telefonisch bereikbaar.