Bereidingen - Tastewollerich

Bereidingen

Tartaar van Meierij-rund

  • De tartaar is kant en klaar.
  • Met een bodemkarton heel gemakkelijk op een bordje te schuiven.

Paté van ganzenlever met brioche

  • Ganzenleverpaté, briochebroodje in plakjes snijden en het is het lekkerste om ze even in de broodrooster te toasten.

Knolselderij soep met garnituur

  • Inhoud: Bakje soep, 1 bakje geslagen room, 1 bakje garnituur van selderij en kalfswang en 1 bakje met croutons
  • Soep aan de kook brengen en de room er doorheen slaan en weer even kort aan de kook laten komen voor een heerlijke schuimige roomkraag. Garnituur in het bord leggen en de soep opscheppen en bestrooien met croutons.

Japanse ramensoep met garnituur

  • Inhoud: Bakje bouillon, bakje met de garnituren
  • Bakje met de garnituren op kamertemperatuur laten komen. De bouillon aan de kook brengen. De kokende bouillon kan rechtstreeks in het bakje met de garnituren geschonken worden, of de garnituren vooraf in een bord doen en de aan de kook gebrachte bouillon opschenken. Aan te bevelen is om het garnituur even in de magnetron  450W 2 minuten even een tikje op te warmen. 

Bonenschotel

  • De ovenschaal op kamertemperatuur laten komen. Opwarmen zonder deksel in een voorverwarmde oven op 170 ca 25 minuten.
  • De schaal kan ook in de magnetron, maar bereiding in de oven is voor dit gerecht aan te bevelen.

Hertenpeper 

  • Wild stoofschotel met rode kool en aardappel mousseline
  • De schaal op kamertemperatuur laten komen. Opwarmen in voorverwarmde oven zonder deksel op 170gr ca 25 minuten.
  • De schaal kan ook in de magnetron, maar de oven is aan te bevelen.

Bonne femme en gekonfijte eendenbout

  • De ovenschaal op kamertemperatuur laten komen. Opwarmen zonder deksel in een voorverwarmde oven op 170 ca 25 minuten.
  • De schaal kan ook in de magnetron, maar bereiding in de oven voor dit gerecht is aan te bevelen.
  • De apart bijgeleverde mayonaise van vadouvan koud erbij eten. 

Risotto

  • Een bakje met alles er in, geschikt voor de magnetron.
  • Op kamertemperatuur brengen. Het bakje in zijn geheel zonder deksel in de magnetron 450W 6 minuten.
  • Opwarmen in de magnetron is het gemakkelijkste en heeft de voorkeur. Als er geen magnetron aanwezig is dan opwarmen in de oven, op kamertemperatuur met deksel 20 minuten in voorverwarmde oven 160 graden. 

Japanse Wollerichbox

  • Bite, temari sushi van tonijn en mierikswortel
  • Bite, temari sushi van rettich en avocado
  • Bite, unagi, gelakte, op houtskool geroosterde paling met rijst
    De 3 bites van rijst zitten in één bakje.
  • Japanse ramensoep, noedels, kastanje champignons, paksoi, ei, koriander
    De beschrijving van de soep staat hierboven, in het bakje zitten 2 porties, deze van te voren even opwarmen in de magnetron zoals beschreven en dan verdelen over 2 borden of koppen
  • Bao buns, gevuld met gekonfijte eend, gember, paprika, sesam
    450 watt 90 sec in de magnetron
  • Okonomiyaki, hartige Japanse pannenkoek met spitskool, bosui, taugé en kewpie saus
  • Wonton van gamba, tonkatsu saus
    Het spuitzakje kewpie saus en de tonkatsu saus in het bakje uit de ovenschaal halen. De okonomiyaki en wonton in het aluminium bakje zonder kartondeksel, 5 min 150 graden opwarmen in voorverwarmde oven.
  • Gyoza, Japanse dumpling, van gevogelte, lente-ui, rettich en hoisin saus
    450 watt 90 sec in de magnetron
  • Dorayaki, zoete pannenkoekjes met lemoncurd en yuzu
    kan zo gegeten worden, wel lekker om op kamer temperatuur te laten komen.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

We doen ons best om u zo spoedig mogelijk te beantwoorden. U kunt ook contact opnemen met 0413-473333. Tijdens de coronasluiting is restaurant Wollerich niet permanent telefonisch bereikbaar, De email wordt regelmatig gelezen.