Bereidingen - Tastewollerich

Neem contact met ons op: taste@wollerich.nl

Gratis verzending vanaf €75!

Prijzen zijn incl. BTW

Bereidingen

Wollerichbox Best for Last

Twee dips van mascarpone chili en muhummara met crackers/pappadums
Lekker hartig om mee te beginnen.

Bites:
Bite van gepekelde gemarineerde Schotse zalm met savora mosterd
Bite van Gerookte ham met Bettine kaas

Klein hapje:
Steak tartaar, crème van eidooier, kappertjes, cornichons, heel gemakkelijk met het bodemkarton op een bordje schuiven.

Ramenbouillon, noedels, kastanje champignons, paksoi en ei:
Het garnituur even een tikje in de magnetron om licht op te warmen, of ruim van te voren uit de koelkast op kamertemperatuur laten komen. Het garnituur verdelen over de borden, de bouillon opwarmen en over de garnituur schenken.

Samosa, een gefrituurd hapje met een pittige vegetarische vulling, daarbij een frisse yoghurtdip
Op kamertemperatuur verwerken, de saus uit het bakje halen en opwarmen in voorverwarmde oven zonder deksel 8 minuten op 150 graden.

Hara Bhara kabab, vegetarische quiche van spinazie, broccoli, boontjes en cashewnoten
Op kamertemperatuur verwerken, aluminiumfolie of karton deksel verwijderen en opwarmen in voorverwarmde oven 8 minuten op 150 graden.

Chocolade taartje van pure en witte chocolade, lekker romig
Lekker als dessert of zelfs bij de koffie.

Wollerich broodje
In een voorverwarmde oven 180gr 5-6 minuten opwarmen

Wollerichbox

Twee dips van humus en muhummara met crackers
Lekker hartig om mee te beginnen.

Bites:

Cakeje van olijf met roomkaas
Hartige bonbon van augurk en ansjovis


Tom kha kung soepje met champignons en grote garnalen

Bakje soep, bakje groente garnituren met garnalen, bakje room

Soep aan de kook brengen en de room er doorheen slaan en weer even kort aan de kook laten komen voor een heerlijke schuimige roomkraag. Garnituur in het bord leggen en de soep opscheppen.

Gyoza van gevogelte met teriyaki saus
Saus uit het bakje halen, bakje met deksel in de magnetron 1 min 450W

Quiche van ui, tijm, kerrie en gesmolten kaas
Het ovenschaaltje zonder deksel in voorverwarmde oven 8 min 160 graden opwarmen

Pavlova met aardbeien, zwarte bessen, crème suisse, hibiscus en roomijs
Merengue op een bord leggen, crème suisse op de merengue spuiten, roomijs er op scheppen, en het rode fruit er over serveren.

Wollerich broodje
In een voorverwarmde oven 180gr 5-6 minuten opwarmen

Gerechten Take away

Tartaar van Meierij-rund

  • De tartaar is kant en klaar.
  • Met een bodemkarton heel gemakkelijk op een bordje te schuiven.

Paté van ganzenlever met brioche

  • Ganzenleverpaté, briochebroodje in plakjes snijden en het is het lekkerste om ze even in de broodrooster te toasten.

Knolselderij soep met garnituur

  • Inhoud: Bakje soep, 1 bakje geslagen room, 1 bakje garnituur van selderij en kalfswang en 1 bakje met croutons
  • Soep aan de kook brengen en de room er doorheen slaan en weer even kort aan de kook laten komen voor een heerlijke schuimige roomkraag. Garnituur in het bord leggen en de soep opscheppen en bestrooien met croutons.

Japanse ramensoep met garnituur

  • Inhoud: Bakje bouillon, bakje met de garnituren
  • Bakje met de garnituren op kamertemperatuur laten komen. De bouillon aan de kook brengen. De kokende bouillon kan rechtstreeks in het bakje met de garnituren geschonken worden, of de garnituren vooraf in een bord doen en de aan de kook gebrachte bouillon opschenken. Aan te bevelen is om het garnituur even in de magnetron  450W 2 minuten even een tikje op te warmen. 

Bonenschotel

  • De ovenschaal op kamertemperatuur laten komen. Opwarmen zonder deksel in een voorverwarmde oven op 170 ca 25 minuten.
  • De schaal kan ook in de magnetron, maar bereiding in de oven is voor dit gerecht aan te bevelen.

Bonne femme en gekonfijte eendenbout

  • De ovenschaal op kamertemperatuur laten komen. Opwarmen zonder deksel in een voorverwarmde oven op 170 ca 25 minuten.
  • De schaal kan ook in de magnetron, maar bereiding in de oven voor dit gerecht is aan te bevelen.
  • De apart bijgeleverde mayonaise van vadouvan koud erbij eten. 

Risotto

  • Een bakje met alles er in, geschikt voor de magnetron.
  • Op kamertemperatuur brengen. Het kartonnen bakje met deksel in zijn geheel  in de magnetron 450W 6 minuten.

Opwarmen in de magnetron is het gemakkelijkste en heeft de voorkeur. Als er geen magnetron aanwezig is dan opwarmen in de oven, op kamertemperatuur met deksel 20 minuten in voorverwarmde oven 160 graden. Het kartonnen bakje kan gewoon in de oven. 

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

We doen ons best om u zo spoedig mogelijk te beantwoorden. U kunt ook contact opnemen met 0413-473333. Tijdens de coronasluiting is restaurant Wollerich niet permanent telefonisch bereikbaar, De email wordt regelmatig gelezen. 

     

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.