Taste Wollerich

Wat is Tastewollerich?

Tastewollerich producten worden ambachtelijk bereid in de  keuken van restaurant Wollerich, producten als sauzen, mousselinen, ravioli en zoete gerechten, bereid met uitsluitend natuurlijke ingrediënten zonder geur, kleur of smaakstoffen volgens klassieke recepturen.

 

Voor wie?

Voor elke kok met veel of weinig tijd, gemakkelijk te bereiden voor heerlijke etentjes bij u thuis of een gemakkelijke doordeweekse dag. U gaat nog wel zelf koken, maar met de Tastewollerich producten wordt u een handje geholpen. Onder andere met de sauzen, die worden getrokken van botten of beenderen. Dat is lastige en tijdrovende klus die we u graag uit handen nemen met de sauzen.
Uiteraard is een Tastewollerich product ook leuk om kado te geven. 

 

Bestellen?

Nadat u een bestelling heeft geplaats ontvangt u een bevestigingse-mail. Zodra de bestelling bij Tastewollerich binnen is, ontvangt u een e-mail met een datum en tijdstip van bezorging.
De verzendkosten zijn € 7,50. U kunt bij uw bestelling aangeven de producten af te halen op het adres van Restaurant Wollerich, Heuvel 23, Sint Oedenrode. Dat betaalt u geen verzendkosten.

 

Op de hoogte blijven?

Regelmatig verschijnen nieuwe producten. Wij houden u op de hoogte als u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief via taste@wollerich.nl

 

Presentatietips

  • verwarm de borden altijd voor in de oven, dat geeft tijd voor het opmaken van de borden
  • koop verschillende vormen stekers voor het maken van rondjes, torentjes, etc.
  • voor het maken van quenelles: doop 2 eetl. in eerst in heet water, vervolgens om en om draaien tot mooie vorm verkregen is, quenelle van lepel op bord laten glijden.

 

In de keuken kijken?

Regelmatig zijn er tastewollerich proeverijen. u leert direct van de koks van Wollerich en proeft verschillende gerechten.