Kreeftensaus

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 7,95

Snel overzicht

Een fluweelzachte, romige saus met een subtiele smaak van kreeft. De saus wordt gemaakt van kreeften karkassen, met garnituren van knoflook, tomaten, kruiden als tijm en peterselie, witte wijn en Cognac. Tijdens het bereiden dient er wat room aan de saus toegevoegd te worden, zodat er een heerlijke romige kreeftensaus ontstaat. De saus kan geserveerd worden bij gebakken langoustine, witvis als kabeljauw of tarbot, en natuurlijk bij kreeft.
Bereiding: Breng de kreeftensaus aan de kook en haal direct van de warmtebron. Voeg op het laatst met een lepel 2 eetlepels stevig geslagen room toe. De inhoud van het potje is 100 ml, voor 6 personen.
De saus kan lang bewaard worden. Het is aan te bevelen de saus op kamertemperatuur te bewaren en te gebruiken. Na openen in de koelkast nog enkele weken houdbaar.

Meer afbeeldingen