Tastewollerich proeverij 20 november 2016
 O
p zondag 20 november bij Restaurant Wollerich kunt u de gerechtjes proeven die van de topproducten gemaakt zijn. 

Om u kennis te laten maken met de nieuwe producten, maar ook met de u reeds bekende producten, organiseren wij wederom een Tastewollerich proeverij zodat u goed voorbereid de feestdagen kunt vieren. Alle topproducten die u van ons kent, zoals sauzen en mousselinen, maar ook vele nieuwe producten kunt u gewoon bestellen via onze webshop www.tastewollerich.nl en kunnen bij u thuis worden bezorgd. Het zijn allemaal producten uit de keuken van restaurant Wollerich.

Met onze hulp zet u zelf een fantastisch Kerstdiner op tafel. Tijdens de proeverij maakt u kennis met heerlijke gerechtjes waarbij onze producten zijn gebruikt. 

Onder het genot van een glas wijn laten de koks van Wollerich u zien hoe u zelf de gerechten kunt bereiden. U kunt wijnen proeven van Varna Wijnen uit Eindhoven. Varna zal haar wijnen met veel plezier aan u schenken.

Tastewollerich inloopproeverij zondag 20 november 12.00 - 16.00 € 35,00 p.p.

Relatiegeschenk
Tastewollerich als kerstkado, kerstpakket of relatiegeschenk 

Zoekt u een origineel eindejaarskado, dan zijn onze culinaire pakketten geweldig om als relatiegeschenk of kerstpakket voor uw medewerkers te geven maar nog mooier om te krijgen. Er zijn 2 pakketten samengesteld van € 50,- en € 80,- met onze Tastewollerich producten waar de ontvanger erg blij verrast mee zal worden en bestaan o.a. uit basilicumolie, zeezout van lamsoren en zeekraal, kreeftensoep, 2 sauzen, 2 mousselinen, kalfswang in eigen jus, tablet chocolade, chutney van vijgen, olijfolie, ganzenleverpastei en een mooie fles rode wijn. 


Bekijk hier het standaard pakket

Bekijk hier het uitgebreide pakket 

 

U kunt ook telefonisch informeren naar onze proeverij of relatiegeschenken, of stuur een e-mail